Bescherm uw intellectueel eigendom door de advocatenkantoor auteursrecht Den Bosch in te schakelen! Het auteursrecht beschrijft namelijk dat voor ieder bedenksel de bedenker of auteur het intellectueel eigendom heeft over het werk. Daarmee heeft de bedenker ook het alleenrecht om te beslissen wat er met het intellectueel eigendom gebeurd. Voor bedenksels in de kunst, wetenschap en letterkunde draagt de auteur automatisch het intellectueel eigendom, zonder dat dit moet worden geregistreerd. Dit is anders voor intellectueel eigendom binnen de zakelijke markt. Merken, tekens, logo´s en ontwikkelde producten en diensten dienen te worden geregistreerd bij de juiste instantie om zo het intellectueel eigendoms recht aan uw zijde te hebben. Laat u daarbij juridisch bij staan door het advocatenkantoor intellectueel eigendom Den Bosch.

Patent bescherming producten

Om producten te beschermen welke u heeft ontwikkeld vraagt u bij een Octrooibureau het patent over het product aan. De verkoop van uw bedachte product betekent namelijk dat u omzet en winst gaat genereren en dus wilt u niet dat concurrenten bij u in het vaarwater zitten. Heeft u namelijk het patent snel en tijdig aangevraagd dan mogen concurrenten een vergelijkbaar product niet op de markt brengen zonder dat u daartoe toestemming heeft verleend. Dat kan namelijk winstderving leveren, waardoor uw resultaten afnemen. Met het advocatenkantoor intellectueel eigendom Den Bosch kunt u adequaat optreden tegen derden die uw intellectueel eigendoms recht schenden. Haal uw recht met de advocatenkantoor intellectueel eigendom Den Bosch.

BBIE bescherming merken

Bij een onderneming en een specifieke producten lijn behoort een type merk. Merken worden opgebouwd uit verschillende eigenschappen zoals vorm, kleur, geur, geluid enzovoorts waarmee het merk in principe wordt opgebouwd. Elke van die afzonderlijke eigenschappen kunnen worden beschermd en het geheel wordt dan ook geregistreerd bij het BBIE. Het intellectueel eigendom van het merk ligt daarmee dan ook vast, omdat u een onderscheidend merk heeft gedeponeerd. Komt een andere partij met een vergelijkbaar merk op de markt dan kunt u daar tegen handelen. Via het advocatenkantoor intellectueel eigendom Den Bosch kunt u een vergoeding daartoe krijgen, maar u kunt er ook voor zorgen dat het nieuwere merk van de markt wordt gehaald. Haal uw merkenrecht met ons advocatenkantoor Den Bosch.

Auteursrechten

Heeft u een werk gemaakt binnen de letterkunde, wetenschap of kunst dan heeft u automatisch het intellectueel eigendom over dat werk. Daartoe hoeft u dus niets te registreren. Toch dient u waakzaam te zijn dat derden niet profiteren van uw werk, u heeft namelijk het alleenrecht om te beslissen wat er met uw werk gebeurd. Dat heet ook wel het copyright. Zonder toestemming mogen anderen niet uw werk kopiëren en verspreiden. Gebeurd dit wel dan kunt u uw recht halen bij de schender van uw auteursrecht. Neem daartoe de expertise van het advocatenkantoor intellectueel eigendom Den Bosch in de arm, om zo ook uw belangen goed te beschermen.

Bescherm uw intellectueel eigendom

U heeft met pijn, moeite en veel inspanning een werk gemaakt en daarmee heeft u het intellectueel eigendom van dat werk verworven. Is dit voor de zakelijke markt bedoeld dan dient u uiteraard over het product en merk snel het intellectueel eigendom te beschermen door dit te laten registreren. Kapers liggen op de kust. Worden uw intellectueel eigendom belangen geschaad door toedoen van derden haal dan uw recht middels het advocatenkantoor Den Bosch voor intellectueel eigendom.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 76

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op